My first ever 3 tiers wedding cake!



 
 
 
tada!!! my shabby chic inspired cake design... Ni hasil kerja keras dua hari di The Dessert Table, Damansara. Serious, mula-mula tu teragak-agak juga buleh ker nak buat kek ni. Alhamdulillah berkat tunjuk ajar Cikgu Farida berjaya jugak saya menyiapkan kek ni.

Best belajar kat TDT, suasana kelas yang selesa, cikgu yang pemurah ilmu, dan kawan-kawan senagkatan yang best dan peramah. Ni nak close up sket kat  flower sugar... ha, jangan tak percaya, macam bunga rose betul kan? sehari tau, buat sejambak ni, sampai kemek-kemk jari ni.


 
Bersama Cikgu Farida, dan kek-kek yang kami buat :)

0 comments:

Post a Comment

 

© Copyright Triple Sprinkles 2014 - Designed by Krafty Palette|Sign in