Pink Ruffles Hello Kitty Cake

.

 
Yang ni mmg special untum si manis Dhina. Umur Dhina 5 tahun, dan dia seorang aanak Williams Syndrome (WS) seperti anak saya Iman. pada 20 Jan yang lepas kami mengadakan WS Family Gathering, Alhamdulillah, saya mmg seronok dapat berjumpa dengan anak-anak WS yang lain. Kami banyak berbual mengenai perkembangan, sifat dan pendidikan anak-anak kami. Kebetulan berdekatan dengan birthday Dhina, ibunya order kek hello kitty :) terima kasih Syima.
 
 
 
nampak simple kan figurine hello kitty dan lolipop ni, mrmmm dua jam jugak lah nak menyiapkan sampai si comel ni dapat berdiri tengak macam tu.
 
 
happy besday Dhina sayang.... muahhhh.... Dhina mmg excited nampak kek tu, tak sabar dia nak potong kek :)


0 comments:

Post a Comment

 

© Copyright Triple Sprinkles 2014 - Designed by Krafty Palette|Sign in