Gambar-gambar order

huhhuu... nampak kan? macam tak de idea nak tulis di blog ini.  Syukur, rezeki yang Allah kurniakan. Ni entry nak upload gambar order ajer... huhhuu....

 
Yang atas dua ni, order dari Zura, geng masscom di UiTM, tp Zura tak sama kelas ngan saya.  Tp dia sama kelas ngan Ajai.  Kat bawah ni pulak order dr Ajai. Ni kali ke3 Ajai order dari saya. Tkasih Ajai :)
 
 
 
 
Yang atas ni 4 lapisan kek choclat dengan chocolate fudge filling, dan luar meringue buttercream. Last sekali gambar pavlova saiz besar untuk biras saya. Dia menjamu kawan-kawan opis  minggu pertama kerja sehabis pantang anak ke-lima. 
 
 
 
Kamera SLR masih tak sihat :( sekarang amik gambar semua pakai hp jer.. tu yang gamba nampak malap macam pav kat atas.
 
 
 
 

0 comments:

Post a Comment

 

© Copyright Triple Sprinkles 2014 - Designed by Krafty Palette|Sign in