1 Direction Cake

'Kak ngah, tolong buatkan adik cake 1D'  huuuuhuu sungguh saya tak tau 1D tu apa. Dalam hati saya kek 3D tahu lah, ni kek 1D tu macam mana plak. Sekeping ke? Saya tanya dia, '1D tu apa?'. Dia jawab, 'La , kak ngah tak tahu ke?'...'Tak pe lah dik, nanti kak ngah google' balas saya ringkas.

ohhhh... boy band ni ke? hahhhaha nampak sangat la tak mengikuti perkembangan muzik antarabangsa. Tetiba terasa diri macam tua pulak hiikkk

Ini dia kek 1D untuk adik ibar saya. Happy birthday Ain. Love you.






Petang tadi kami ber BBQ, double celebration. Ain dan jugak adik ipar saya lagi sorang yang jugak  sambut birthday dia bulan 10 ini. Untuk Ayus, saya buat pavlova saiz besar :)

0 comments:

Post a Comment

 

© Copyright Triple Sprinkles 2014 - Designed by Krafty Palette|Sign in