Kek baju melayu sebagai hantaran




 

Saya buat ni untuk sepupu saya, Nisa sebagai hantaran majlis pernikahan. Bila google tu, tengok dah ramai yang buat kek rupa baju melayu, melompat-lompat teruja hati ni nak mencuba. Bila dapat tahu je sepupu nak bernikah, saya terus offer dia nak buat kek. kek ni kek cholat dilapis dengan buttercream, covenred dengan chocolate ganache. Nasib baik dia suka. hehhe syukur, walaupun kali pertama, alhamdulillah proses membuat kek ini berjalan dengan mudah. Sepupu yang  lain ada yang jeles, diorang pun nak jugak.. hahha.....

0 comments:

Post a Comment

 

© Copyright Triple Sprinkles 2014 - Designed by Krafty Palette|Sign in