A romper cake


 
 
Untuk kawan saya yang juga pegawai Tentera Laut, Pn Azlina yang baru melahirkan baby girl. Cumel la sangat baby dia. Almaklum saya ada tiga orang lelaki, jadi bila tengok baby girl rasa macam geram sangat.

Sebenarnya tak planing pun nak buat kek ni. Tetiba teringat, terus up jadi. Ini kek vanilla dengan italian meringue buttercream dan ada strawberry filling. Kira macam kek surprise untuk dia.  Kebetulan juga masa diserahkan kek ini, anak dia yang sulung cakap 'harini birthday akak'.... hahahha.. rezeki lag macam tu. Syukur, memang Pn Azlina sekeluarga suka dengan rasa kek ini.



0 comments:

Post a Comment

 

© Copyright Triple Sprinkles 2014 - Designed by Krafty Palette|Sign in